Woning ontruiming

Een woning binnen 3 weken bezemschoon opgeleverd

Eind jaren 50 komt het statige pand aan de Bakkerstraat 19 te Arnhem in handen van de vereniging van Arnhemse Notarissen. Als een soort van instituut voor de afwikkeling van nalatenschappen wordt Notarishuis Arnhem Taxaties en Veilingen opgericht. Enerzijds voor het maken van een officieel taxatieapport welk gebruikt kan worden voor de successieaangifte en voor een eerlijke verdeling onder de erfgenamen en anderzijds voor de ontruiming van de woning zodat deze verkocht kan worden of de huur opgezegd. 

Roger von Schükkmann heeft de afgelopen 30 jaar in opdracht van notarissen, maar ook voor bewindvoerders en particuliere opdrachtgevers, honderden woningen ontruimd. Het gehele traject kan u volledig uit handen worden genomen. Van het opstellen van een erkend taxatierapport tot en met het bezemschoon opleveren van een woning.

Als Registertaxateur scheidt hij zorgvuldig wat nog verkocht kan worden en wat niet. Wat kan nog naar een kringloopcentrum en wat moet echt worden afgevoerd. Dit doet hij met het juiste gevoel voor de situatie en respect voor de inboedel; ook aan onverkoopbare goederen kleeft vaak een herinnering.

Van opdracht tot bezemschone oplevering zit maximaal 3 weken.
Voorafgaand aan de opdracht krijgt u een inschatting van de te verwachten opbrengsten en kosten; zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

 

Over

het Notarishuis

Het statige pand aan de Bakkerstraat komt in 1952 in handen van de vereniging van Arnhemse Notarissen. Nadat het pand in de oorlog door brand geteisterd was is het door de Notarissen hersteld en vernoemd tot 'Het Notarishuis'.

Lees meer

Ervaren

Betrouwbaar

Deskundig

 

Taxateurs

Roger von Schükkmann
Algemeen taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen

Roger von Schükkmann

Gecertificeerd TMV Waarde-expert
Annelies Evers
Taxateur Goud en zilver

Annelies Evers
Hennie Evers
Algemeen taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen

Hennie Evers